Over mij

 

Ik ben Linda Koning. Getrouwd met Michel op een prachtige dag in augustus. Samen zijn wij de trotse ouders van Max, Joep en Noor. Iedereen bij ons thuis heeft zijn eigen persoonlijkheid en inbreng in het gezin. Dat maakt iedere dag een speciale dag! We kunnen samen lachen, huilen en alles wat daar tussen zit.


Ik ben vrolijk, energiek en enthousiast. Ook een tikkeltje eigenwijs. Mijn positieve kijk op alles helpt mij om de andere kant van dingen (in) te zien.


Al heel jong wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Na mijn opleiding MDGO Agogisch Werk heb ik op verschillende kinderdagverblijven gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Na de managementopleiding kinderopvang te hebben gevolgd, ben ik gedurende een aantal jaren manager van 2 kinderdagverblijven geweest. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Het was zeer waardevol om de relatie tussen de ouders en hun kinderen te voelen en te zien groeien en daar een deel van uit te hebben mogen gemaakt. Dit is voor mij één van de inspiratiebronnen geweest om mij te ontwikkelen tot kindercoach.


Buiten mijn werk als kindercoach ben ik ook imker. Een bijenvolk vormt een complex systeem waarbinnen elke bij precies weet wat er van hem verwacht wordt. Er is een duidelijke structuur en iedereen is van waarde. Bijen gebruik ik daarom vaak als metafoor tijdens de coachsessies.
 

Om te kunnen doen waar je in gelooft is een voorrecht. Mijn hart volgen en mijn passie delen door kinderen en hun ouders te ondersteunen en begeleiden geeft mij heel veel voldoening. Het gevoel dat ik kan bijdragen aan een stukje geluk, wens ik iedereen toe.
 

Ik hou erg van mensen, klein en groot, en ik ben graag in hun buurt. Mensen zijn boeiend omdat ze allemaal anders zijn en toch zo gelijk. Met name kinderen zijn hele pure mensen. Zij staan aan de start van hun ontwikkelingen, die hen helpen een completer mens te worden. Het moment waarop ze klaar zijn om zelfstandig de wereld in te gaan en de wijze waarop ze dat doen is voor iedereen anders. Dat maakt ons in ons volwassen leven ook zo uniek.

Wil je een afspraak met mij maken? Vul dan hier je contactgegevens in.